Tässä alkaa olemaan pienoinen ongelma käsillä. Pitäisi alkaa tässä kohta väsäämään opinnäytetyötä. Mutta ei ole oikein kunnon aihetta, johon olisi tarpeeksi mielenkiintoa. Ei tässä vielä kauheata paniikkia ole, kun opinnäyte pitäisi jättää huhtikuussa tarkistukseen. Tällä vauhdilla se kiire kyllä vielä iskee tai sitten opinnot viivästyy lisää.

Tässä kun on aamun aikana lukenut päivän lehtiä, niin bongasin Iltalehdestä uutisen: "Tutkimus: Vilkas seksielämä tuhoaa opintomenestyksen". Oli pakko lukea uutinen ihan heti. Ja tutkimusuutinen tuotti heti ison liudan lisäkysymyksiä, mm. voiko brittejä verrata suomalaisiin? entä yliopistoelämää amattikorkeakouluelämään? vaikuttaako seksielämä opintojen viivästymiseen? Tämä opintojen viivästyminen on meidän koulussa melko yleistä. Lähtisköhän koulu tätä opinnäytetyötä tukemaan? Ja kukahan lehtoreista lähtisi ohjaamaan opparia?


Tässä se uutinen on kokonaisuudessaan:

"Tutkimus: Vilkas seksielämä tuhoaa opintomenestyksen
25.1.2008 21:29
Mitä enemmän partnereita sitä huonommat arvosanat, väittää brittitutkimus.
Englantilaisen Cambridgen yliopiston tutkijaryhmä selvitti opinahjonsa opiskelijoiden seksielämää ja tuli tulokseen, että opiskelijat, joilla oli ollut eniten seksipartnereita opiskelevat yliopiston heikoiten menestyvissä collegeissa.
Peterhousen college oli Cambridgen opiskelijoiden akateemisia kykyjä mittaavan vertailun häntäpäässä. Uuden tutkimuksen mukaan sen opiskelijoilla oli ollut keskimäärin viisi seksipartneria.
Christ's Collegen oppilaat ovat taas Cambridgen toisiksi parhaita. Heillä oli ollut keskimäärin kolme partneria.
Yli tuhatta opiskelijaa haastattelemalla tehty tutkimus paljasti myös, että lääketieteitä opiskelevilla oli ollut eniten partnereita, keskimäärin kahdeksan.
Perässä tulivat valtiotieteitä opiskelevat (seitsemän) sekä historian ja kielitieteiden opiskelijat (kuusi ja viisi). Vähiten suhteita oli ollut teologiaa opiskelevilla, joilla oli ollut keskimäärin kaksi partneria.
Kuukausi sitten paljastui, että joukko Cambridgen opiskelijoita hankki lisätuloja prostituutiolla ja tanssimalla striptease-klubeilla."