Tekis taas pitkästä aikaa seksiä mieli. Viimeksi sitä tuli harrastettua viikko sitten tiistaina, kun tuli treffattua tuttu ja turvallinen vakipano. Treffaillaan harvakseltaan, mutta sitäkin kiihkeämmin.

Näitä treffejä olin jo kerinnyt odottamaan monta viikkoa. Suurista ennakko-odotuksista ja
-kuvitelmista huolimatta pitkä odotus palkittiin. Enpä ole tainnut nautinnollisempaa seksiä harrastanut vuosiin, paitsi tämän vakipanon kanssa. Se on ehkä kaikista eniten mieltä rassannut, kun ollaan treffailtu harvakseltaan ja kaiken lisäksi komistuksen ehdoilla sekä aina ollaan tiedetty monta viikkoa aikaisemmin koska seuraavan kerran tavataan. Ei voi heittää syytä ja vastuuta hänen niskoilleen, kun itse olen muuttanut satojen kilometrien päähän.
Aina, kun olen tullut käymään pääkaupunkiseudulla, olemme tapailleet enemmän tai vähemmän kiihkeissä tunnelmissa. Pääsääntöisesti ollaan tavattu näissä kiihkeämmissä tunnelmissa. Tällä hetkellä, tässä suhteessa kaipaan ja haluan eniten spontaania ja yllättävää seksiä. Jotkut saattaisi sanoa, että mene pokaamaan baarista/kahvilasta/netistä tai jostain muualta seksikumppani. Mutta rajansa kaikella. En todellakaan aio lähteä harrastamaan seksiä yhden illan tuttavien kanssa. En ole koskaan kokeillut yhden illan seksisuhdetta, mutta ennakkokäsitykset lyhyistä suhteista taitaa olla suurimpana esteenä. Enkä kyllä koskaan ole edes yrittänyt iskeä miehiä sillä periaatteella, että menisin muutaman tunnin tietämisen tai tuntemisen jälkeen harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Miehiä kyllä tulee katsottua sillä silmällä, että kuka olisi mahdollinen seksikumppani, mutta……... jokin saa minut aina epäröimään. Miehen kanssa olen seurustellut/tapaillut/tuntenut jo jonkin aikaa, ennekuin olen harrastanut hänen kanssaan seksiä.
Eivät ne kriteerit miehestä vaativia ole, mutta sänkyyn haluan tutun, turvallisen, luotettavan, ihan tavallisen suomalaisen miehen kanssa.