Nämä uutiset on poimittu Iltalehdestä!

Hän eli täysillä

ENGLANTILAINEN sairaala ilmoitti herra John Braddickille tylyyn tapaan, että tällä oli haimasyövän takia vain muutama kuukausi elinaikaa. 62-vuotias potilas alkoi sen jälkeen riehua urakalla ravintoloissa ja ulkomaisissa loistohotelleissa viettääkseen viimeiset päivänsä todella tyylikkäästi. Kun diagnoosista oli kulunut vuosi, Braddick alkoi ihmetellä viikatemiehen vitkastelua ja käväisi uudelleen sairaalassa, jossa tappavasta syövästä ei havaittu jälkeäkään. Ikävä kyllä Braddick oli jo ehtinyt mällätä taivaan tuuliin koko omaisuutensa, ja nyt hän vaatii sairaalaa korvaamaan siitä edes osan.

 

Viinahiostusta

ETELÄKOREALAINEN tuomioistuin on määrännyt soulilaisen työnantajan maksamaan 25 000 euron korvauksen naisparalle, jonka hänen pomonsa oli pakottanut ryyppäämään kanssaan useiden vuosien ajan kahdesti viikossa. Viinaa oli huideltu huiviin säännöllisesti kello kolmeen asti yöllä, vaikka nainen oli kärsinyt vatsavaivoista ja jatkuva läträys oli aiheuttanut hänelle suunnatonta stressiä. Tuomioistuimen mukaan tällainen alkoholipitoinen hiostus rikkoi työntekijän ihmisoikeuksia.

Outo nähtävyys

ITÄ-INTIA on saanut uuden turistinähtävyyden miehestä, joka odottelee kuolemaa oman hautansa pohjalla. Herra Basanta Roy, 103, kaivoi hautansa 1990-luvun lopulla tuolloin menehtyneen vaimonsa haudan viereen ja on sen jälkeen viettänyt aikaansa loikomalla siinä. Aikansa kuluksi hän kitkee nummiaravastaan päivittäin rikkaruohoja. Paikallisen virkamiehen mukaan kuolema näyttää jostakin syystä vieroksuvan ajasta iäisyyteen kaipaavaa ukkoa, jota sadat uteliaat ovat käyneet töllistelemässä.

Sisukas mummo

BRITTILÄINEN tuomari on pidentänyt 81-vuotiaan naisen vankeustuomiota kuukaudella, koska tämä ei vieläkään suostu pyytämään anteeksi naapureiltaan. Terhakka mummo oli kiljunut heille säännöllisesti rivouksia ja mätkinyt heitä kävelykepillään. Alun perin hän sai puolen vuoden tuomion, mutta sitä lyhennettiin myöhemmin kahdella kuukaudella. Nyt mummeli joutuu siis istumaan viisi kuukautta.

Juopoksi työssä

BRASILIALAINEN tuomioistuin on määrännyt Sao Paulossa sijaitsevan panimon maksamaan yli 36 000 euron korvauksen oluenmaistajalle, josta oli tullut yli kymmenen vuoden aikana alkoholisti. Panimo väitti miehen olleen alkoholisti jo ennen palvelukseen tuloaan. Tästä huolimatta panimo oli antanut hänelle jokaisen työvuoron jälkeen olutta myös kotiin vietäväksi, joten työntekijän kannalta kyse oli varsinaisesta toiveammatista.

Outo korvasärky

OREGONILAISEN pikkupojan korvasäryn syy selvisi lääkärillä, kun hänen korvastaan löytyi kahden hämähäkin pesä. Korvasärkyä valittaneen pojan äiti kertoi kuulleensa hänen korvastaan outoa "naksahtelua". Ääni johtui mahdollisesti siitä, että hämähäkit olivat steppailleen yhdeksänvuotiaan nassikan rumpukalvolla.

Kulttuurieroja

AMERIKKALAISISTA vain kuusi prosenttia katsoo, että puolison pettäminen on hyväksyttävää ainakin tietyissä olosuhteissa. Vastaava luku vanhalla iloisella ja suvaitsevaisella Venäjällä on peräti 40 prosenttia. Japanilaiset eivät pidä vieraissa virkistymistä minään huorintekona, jos mies harrastaa sitä vain maksullisten naisten kanssa. Ranskalaisista aviomiehistä vain 3,8 prosenttia myöntää käyneensä vieraissa ja vaimoilla vastaava luku on vain 2 prosenttia.

Kuskit kortitta

SISILIAN Palermossa pyörivien turistien on ehkä viisainta välttää kaupungin julkisten kulkuneuvojen käyttöä. Tuoreen tutkimuksen mukaan yli sadalla bussikuskilla ei ole ajokorttia. Floridassakin liikkuminen saattaa olla vaarallista, sillä siellä on haastettu oikeuteen kädetön jalkapuoli herra nimeltä Michael Wiley, jonka poliisi oli pidättänyt yhteensä 18 kertaa auton ajosta ilman ajokorttia.

Housut pois!

ENGLANTILAISEEN yökerhoon hälytetyt palomiehet hämmästyivät suuresti, kun paikalla olleet naiset alkoivat kiljua heille ekstaattisesti: "Housut pois!" Merseysidessa sijaitsevassa klubissa oli miesstrippareiden ilta ja viimeinen esiintyjä oli keikistellyt palomiehen vaatteissa. Asiakkaat eivät olleet tietoisia siitä, että yökerhon pukuhuoneen matto oli syttynyt tuleen.

Kova työkuri

CHILELÄISEN Santa Isabel -tavarataloketjun ammattiliitto on esittänyt protestin armottomasta työnantajastaan. Vähintään kahdeksan tuntia kestävän vuoronsa aikana markettien kassoilla ei ole ollut oikeutta käydä vessassa vaan he ovat joutuneet käyttämään vaippoja.

Potkuhälytys

BRITTILÄISEN tavaratalon työntekijät pinkoivat palohälytyksen kuullessaan ohjeiden mukaisesti työpaikkansa parkkipaikalle. Siellä odottavat johtajat ilmoittivat joviaaliin tapaansa, ettei kyse ollut tulipalosta vaan siitä, että 140 työntekijää saa potkut. Johdon mukaan asia hoitui näin normaalia nopeammin.

Kiirettä pitää

DENVERIN poliisipäällikkö on asettanut tavoitteet korkealle. Kaupungin jokainen moottoripyöräpoliisi on saanut käskyn kirjoittaa vuoronsa aikana vähintään kaksi sakkolappua tunnissa. Velttoilijoita uhkaa siirto muihin tehtäviin.

Hääilo lopahti

THAIMAALAISET häät päättyivät ikävästi, kun eräs vieraista sai päähänsä juhlistaa tilaisuutta ampumalla ilmaan. Ikävä kyllä hän osui omaan päähänsä ja kuoli siihen paikkaan.

Humanismia?

BELGIALAINEN Paifven vankila on alkanut järjestää hoidokeilleen bordellikäyntejä veronmaksajien kustannuksella ja sukupuolisten suoritusten parantamiseksi vangeille jaetaan myös ilmaista Viagraa. Vankilanjohtaja Jacqueline Vaneetveldin mukaan bordellikäynnit opettavat tuomittuja pedofiilejä ja raiskaajia "kunnioittamaan naisia".

Reissukatti

Kanadalainen Ginger-katti lienee ottanut mallia Karvisesta päätettyään tunkea mukaan emäntänsä työmatkalle ulkomaille. Mary Martell oli pakannut matkalaukkunsa, mutta jättänyt sen avoimena lojumaan lattialle, kun katti oli hypännyt sen sisään. Lentokentän turvatarkastuksessa Gingerin matka oli katketa, kun turvatarkastajat huomasivat matkalaukussa ihmeellisen muotoisen esineen. Emäntä sai virkailijat kuitenkin vakuuttuneiksi siitä, että kyseessä oli vain hänen takkinsa. Salamatkustaja paljastui vasta, kun emäntä avasi matkalaukkunsa perillä niagaralaisessa hotellissa.

Kovat ajat

Brittiläinen myyntitykki Richard Carter pelkää saavansa potkut työpaikastaan seitsemän vuotta kestäneen erektion takia. 34-vuotias Carter sai aikoinaan ristikseen kestävän erektion paniikkilääkityksen jälkiseurauksena. Kahdeksan leikkauksen jälkeen Richardin vaiva on nyt saatu hoidettua. Mies joutui kuitenkin olemaan niin paljon poissa töistä, että pomot alkoivat epäillä hänen kykyjään jatkaa työntekoa. "Jotkut luulevat, että pitkäkestoinen erektio on hyvä juttu, mutta minulla ainakin oli usein kovia kipuja. Minun oli pakko käyttää kesäisinkin pitkiä takkeja erektion peittämiseksi. Kaikki luulivat minun vain pilailevan", Richard selitti. Richardin työnantaja harkitsee nyt potkujen sijasta miehen sijoittamista toisiin tehtäviin.

Erikoinen pentu

Kiinasta kantautuneiden tietojen mukaan Zhengzhoun kaupungissa asustava katti on synnyttänyt koiranpennun. Katin väitetään saattaneen maailmaan kaikkiaan neljä pentua, joista yksi näyttää aivan valkoiselta villakoiran pennulta. "Sen kuono ja tassut ovat kuin koiran. Sen häntäkin on sentin lyhempi kuin muiden pentujen", kissan omistaja selitti. Omistajan mukaan katti on saanut käydä yöjalassa vapaasti.