Pitkästä aikaan koulussa, mutta kehnolla fiiliksellä -> korvat tukossa ja nenä vuotaa. Korvien tukkoisuus johtuu korvatulehduksesta. On ihanaa sairastaa näitä lasten tauteja!

Tunneilla ei ole kivaa. Kun lehtori puhuu normaalilla äänellä, niin en saa mitään selvää. Mutta jos hän korottaa ääntään, niin korviin alkaa sattumaan. Asiaa vielä pahentaa, kun muu porukka on kohtalaisen kovia hälisemään. Kaikki puhe kuulostaa puuroslta. Joten aamulla ei tullut tehtyä fiksua päätöstä, kun lähdin kouluun.

Kun en kuule kunnolla, niin tulee tarkkailtua tarkemmin lehtoria ja muita opiskelijoita. Aina kun lehtori vaihtaa asentoa tai paikkaa, niin päät tai katseet seuraa tarkasti lehtorin liikkeitä. Välillä naisopiskelijoiden katseet harhailevat mieslehtorin lantion tietämille. Joten olihan minunkin ihan "pakko" itsekin vilkaista kyseiseen paikkaan. Kyllähän housujen etumus antoi mielikuvitukselle erittäin paljon. Mielikuvitus olisi laittanut joillekin posket punoittamaan. Oletan, että aika monen opiskelijan seksifantasiaan liittyä opettaja(?). Kielletty hedelmä taitaa kiinnostaa aikaa montaa ihmistä. Ei siinä kielletyn hedelmän tavoittelua ihmettele, mutta ihmetyttää välillä kuinka julkisesti se näytetään. Ainakin tässä luokassa. Tai meidän luokassa ei kukaan ajattele sitä, että joku tarkkailee heitä sillä silmällä. Saisikohan tästä hyvän opinnäytetyön? No, onhan se ollut meidän koulussa julkinen salaisuus, että naisopiskelijat fanittaa ja kuolaa tätä kyseistä lehtoria. Moni taitaa olla lähes surun murtama, kunn hän vaihtaa työpaikkaa. Uusi työpaikka on toisella paikkakunnalla, joten kuinkahan moni opiskelijoista alkaa kulkemaan kyseisellä paikkanulla  mitä kummallisimmilla tekosyillä. Aika monella meidän koululaisilla on kavereita ja sukulaisia siellä, joten reissut lisääntyy sinne melko varmasti. Tässäkin tapauksessa on vallasta kysymys. Lehtorilla on valtaa opiskelijoihin nähden ja valta on seksikästä. Niin, että onhan pääministeri Matti Vanhanen rankattu Suomen seksimmäksi mieheksi. Itse en puolla kummankaan seksikkyyttä. On eri asia olla seksikäs tai komea (tai hyvännäköinen).

267931.jpg