Nyt taas tulee kuitattua kuinka työoppimispaikalla sujuu. Aamu on ollut aika haipakkaa. Ei tässä ole hirveästi kerennyt taukoja piteleen. Tällainen pieni kiire tekee terää. Muuten on ollut oikein loistavia töitä, mutta tuo puhelimeen vastailu ei ole niitä minun suosikkeja. Nyt minut ajettiin pois koneelta. PÖH!

Onneksi ei sentään mennyt koko loppu päivä odotellessa. Pääsee taas purkamaan tunteita. Niitä oikein iloisia tunteita. Pitäisi kyllä päästä purkamaan jotain muutakin........ 100c.gif
Mutta miten voikaan olla näin hauskaa olla töissä. Vaikkei täsät makseta palkkaa, niin ei ole huolen häivääkää. Täällä töissä oppii vaikka mitä ja kuinka paljon, verrattuna koulun penkillä. Koulussa ensin opiskellaan ja vasta sitten joutuu kokeisiin. Töissä (elämässä) joutuu ensin kokeisiin ja siitä sitten oppii. Mutta täytyy heti kirjoittaa, ettei kaikkea kannata oppia kantapään kautta. Pitää muistaa, ettei kaikkia virheitä tarvitse itse tehdä, kun hyviä (hyvässä tai pahassa) esimerkkejä löytyy "lähipiiristä".
Eilen illalla yhdentoista aikaan kämppäkaveri laitteli itseään baarikuntoon. Onhan se ihan kiva lähteä joskus viikollakin viihteelle, mutta tässä tapauksessa ei välttämättä ollut ihan järkevä idea. Nimittäin hän tuli aamulla kämpille ja ihan "tukka silmillä". Toivottavasti tänään ei tarvinnut mennä työharjoittelupaikalle. Tai tulee taas erittäin hyvää mainosta kuinka meidän koulun opiskelijat toimivat. Mutta sehän ei ole minun ongelma, mutta kiva kun jossain vaiheessa saa kuulla asiasta. Jos tämä likka on mennyt työpaikalle, niin sen tietää, ettei kyseiseen paikkaan ole enää kellään muulla meidän koulun opiskelijalla asiaa harjoittelemaan työntekoa.

Mutta nyt poistun työpaikalta hymyssä suin. Lähden kaupan kautta "kotio" elpymään ja kokkailemaan. Nauttimaan vapaasta viikonlopusta ja hiljaisuudesta (toivottavasti kämppis on lähtenyt viikolopuksi pois, kuten aikoi!).