Tämä uutinen oli ihan pakko lukea iltasanomista ja iltalehdestä!

Vanhanen ja Forsius öisessä kahakassa

5.6.2007 07:41

 Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) ja kansanedustaja Merikukka Forsius (vihr) joutuivat lauantai-iltana outoon selkkaukseen Lohjan terveyskeskuksessa.

Forsiuksen mukaan hän oli Vanhasen kanssa viemässä loukkaantunutta ystäväänsä päivystykseen hoidettavaksi, kun tuntematon mies alkoi yhtäkkiä solvata heitä. Loukkauksista ärsyyntynyt Forsius myöntää vastanneensa kipakasti heittämällä wc-paperirullan miestä kohti.

Ilta-Sanomat kävi eilen riitapaikalla uudessa Lohjan terveyskeskuksessa. Odotushuone oli hiljainen ja siisti. Vain muutama asiakas odotti vuoroaan.

Mistään ei arvannut, että pari iltaa aiemmin tunnettu parlamentaarikko oli pääministerin myötävaikutuksella ojentanut äänestäjää wc-rullalla.

Kohutut vessapaperit oli nyt nostettu takaisin paikalleen pikkupöydälle lelujen lähelle.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1379337



spacer.gif
Riita terveyskeskuksessa
"Merikukka heitti minua wc-rullalla päähän"
5.6.2007 1:33

Matti Vanhanen yritti hillitä seuralaistaan useaan otteeseen.


Selkäänsä potenut Heikki Parviainen, 39, hämmästyi, kun kansanedustaja Merikukka Forsius (vihr) ja pääministeri Matti Vanhanen (kesk) ilmaantuivat Lohjan terveyskeskuksen yöpäivystykseen lauantain ja sunnuntain välisenä. Kaksikko oli saattamassa nuorehkoa naista, joka oli loukannut silmäkulmansa.

- He saapuivat puolen yön maissa. Huomasin Matti Vanhasen odottelevan hieman taaempana aulassa. Tämä toinen nainen oli ilmeisesti menossa tikattavaksi silmäkulmansa takia, arvelee Parviainen.

Parviainen oli odotellut reilun tunnin, jotta saisi kipupiikin selkäänsä.

- Istuin siinä Kärppien lippis päässä, koska olen itsekin pelannut aikanani junnuissa. Sanoin Merikukalle, että Kärpät nappasi Suomen mestaruuden. Hän nousi ja meni vessaan. Sitten hän palasi ja heitti yhtäkkiä minua vessapaperirullalla päähän.

Tässä vaiheessa Matti Vanhanen puuttui peliin.

- Vanhanen talutti Merikukan istumaan penkille ulko-oven viereen. Merikukka menikin sinne hetkeksi. Hän tuli takaisin, istuutui ja mulkoili minua todella vihaisesti. Vanhanen haki hänet pois toistamiseen ja yritti koko ajan rauhoitella Merikukkaa.

- Olipa kyseessä kuka tahansa, tuollainen käytös ei ole asiallista, Parviainen totesi.

Parviainen täydensi kertomaansa myöhään eilisiltana ilmoittamalla, että hän ja Forsius ovat sopineet kärhämänsä.

- Asia on meidän väliltä käsitelty loppuun.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200706056192391_uu.shtml