Tulipahan sorruttua maksulliseen mainokseen. Kun sai kuvagalleriaan lisää tilaa, niin olihan "pakko" sortua laittamaan Monster.fi mainosbanneri. Jostain kumman syystä olen todennut, että vuodatuksen kuvagalleria ei ole järin suuri. Etenkin kun tulee otettua kamerakännykällä tuollaisia tosi fiksuja, filmaattia, kaiken kertoa ja asiallisia kuvia.

Tulipahan taas käytyä kaikkien rakastastamassa pääkaupungissa opintotukilautakunnan kokouksessa. Kokouksessa ei nyt niin mukavaa ollut, kun matkustin yön niillä ihanilla, vanhoilla makuuvaunuilla. Koko yön kolisi ja jytisi, joten nukkumisesta ei tullut mitään. Mutta tiistai se reissun kohokohta oli, kun tuli treffattua pitkästä aikaan mies, jonka tapaamista olin odottanut pitemmän aikaan. Se mies saa minut aina hyvälle tuulelle. Ajatus viimekertaisesta saa posket punottamaan.

Paluumatka ei nyt niin kauhean rattoisasti mennyt. Parinkymmenen asteen pakkasen vuoksi juna lähti yli puolituntia myöhässä. Välillä otettiin aikataulu jo kiinni, mutta loppujen lopuksi oltiin reilu kymmenne minsaa myöhässä. Oulussa jouduin vaihtamaan junaa, niin se oli vaivaiset ½ tuntia myöhässä, kun alun alkaen lähtenyt juna oli hyytynyt sinne jonnekin korpitaipaleelle. Oulusta jatkettaessa veturinkuljettaja ei tainnut tietää mihin hänen täytyy ajaa. Ensin ajettiin reilu ½ kilometriä eteenpäin, odoteltiin muutamia minuutteja ja sitten peruutettiin takaisin laiturin viereen. Saatiin taas odotella ennekuin veturinkuljettaja päätti jatkaa matkaa. Ei se matkanteko tainnut olla pelkästään veturinkuljettajasta kiinni. Mutta kiva se on yhtä ihmistä osoittaa sormella.

383402.jpg

Tänään oli ilo mennä kouluun, vaikka hartiat olivat jumissa (ja syystäkin cwm44.gif). Vielä enemmän alkoi hymyilyttämään, kun lehtorilla oli fritsu kaulassa. Paremminkin hieman korvan alapuolella. Jostain syystä en voinut olla olematta laisinkaan vahingon iloinen dance.gif. On sitten lehtorilla ollut yövieras ja toivottavasti on ollut kiihkeetä ja tehnyt vähän höpöä! Mutta samalla naureskelin itsekseni lehtoreiden yli siveellisyyttä. Ei kuulemma saisi juhlia opiskelijoiden seurassa, ei saisi nauttia alkoholia, nauttia elämästä. Onkohan heiltä kielletty seksikin?  Se voi olla vähän arveluttavaa, jos opettaja harrastaa seksiä opiskelijan kanssa, mutta kyse ei olekaan nyt siitä.