Meni viikonloppu juhlatunnelmisssa. Perjantaina tuli vietyttä iltaa Bottalla, kun seillä järjestettiin Interviisut. Ehkä en sinne olisi muuten mennyt, mutta suosikki yhtyeeni Punatähdet esiintyivät myös kisassa. Omaksi harmiksi he jäivät niukasti, yhden pisteen turvin, mitalisijojen ulkopuolelle. Mutta täytyy myöntää, että taisto oli kovaa, vaikkakin veretöntä. Mielestäni kuitenkin paras voitti, eli Tuure Kilpeläinen, kappaleella Teitä palvellaan. Tilaisuudessa oli mahdollisuus ostaa Punatähtien cd-levy. Tietystihän se tuli ostettua. Pakko samaan syssyyn myöntää, että cd:n kanteen oli pakko käydä pyytämässä Punanderin serkusten nimikirjoitukset. Kaikista eniten minua alkoi harmittamaan, että kamera jäi Kannelmäkeen. Olisi kyllä saanut tosi hienoja fanikuvia. Sen verran hieno ilta oli, että kaikkien paikalta pois jääneiden täytyy olla kateellisia. Esiintyjäkaarti oli varmasti UPEA ja maailman ENSILUOKKAISTA! 
Esiintyjäkista on kopioitu Punatähtien nettisivuilta: Interviisuihin Manalassa osallistuivat seuraavat esiintyjät: Hunajamelonit ("Irma rukka", säv. Maija Vilkkumaa, san. Paula Herkman), Jukka Hynninen ("Lintu Leningradin Takaa"), Tuure Kilpeläinen ("Teitä palvellaan", säv.&san. Tuure Kilpeläinen), Lemmenpyssyt ("Lähden sun mukaan"), Molotovin' Cocktales ("Hyppy syvään päähän", säv.& san. Molotovin Cocktales), Terapeutti Tervon Suljettu Osasto ("Havuja Perkele!"), A.P.Sarjanto ("Jättiläinen", säv. A.P. Sarjanto, san. A.P. Sarjanto ja Tapio Liinoja) ja Punatähdet ("Kaunis Katarina", säv.&san. Kalervo Punander). Ihan pakko on vielä linkittää JURYn kommentit kappaleista ja esinntyjistä.

Lauantaiksi olin kerennyt sopimaan työtovereiden kanssa menon Linnanmäelle. Opintosihteeri oli saanut Helsingin sanomilta "korruptiokutsun" Lintsille. Kolme tuntia oli aikaa käydä kaikissa mahdollisissa "yrjölaitteissa". Vaikka perjantaina meni juhliessa ja melko aikaseen, niin en sentään joutunut tyhjentämään vatsaa missään vaiheessa. Ja pitihän se arvata, että melkein kaikkiin pahimpiin laittesiin mentiin. Yhden jälkeen oli kiva treffata yksi erittäin hyvä ja tärkeä ystävä. Jostain kumman syystä taas eksyttiin baariin, old hattiin. Saatiin sitten sinne seuraksi saatiin pari eukkoa. Jaksettiin nauraa ja pitää hauskaa. Minun oli pakko poistua kesken illan, kun olin sopinut jo aikoja sitten tärät. Mutta eiköhän sitä taas jossain vaiheessa keretä tapaamaan ja jatkaa hauskanpitoa.

Kun kaksi päivää juhliin, niin yksi päivä ei riitä todellakaan toipumiseen. Teki mieli aamulla jäädä nukkumaan.