Taas tässä on mennyt monta päivää, etten ole päässyt nettiin. Tulipahan vietettyä taas aikaa "keskellä ei mitään". Jostain kumman syystä olen alkanut viihtymään siellä kauka kaikesta. Vaikkei siellä olekaan mitään kaupunkien tarjoamia turhuuksia, niin siitä huolimatta ei sielläkään tullut tehtyä niitä räastiin jääneitä tehtäviä. Nytkin tulin "vain" lukemaan sähköpostin, niin siitä huolimatta on vierähtänyt koneen ääressä monta tuntia. Kun en ole pariin viikkoon lukenut sähköpostia, niin luukku näytti olevan lähes täynnä. Ja loppujen lopuksi tarpeellisia tai kavereilta melko tarpeellisia tulleita viestejä ei kovin montaa ollut. Varsinaisia roskaposteja ei sentään ollut kovin montaa, mutta niitten kanssa saa tehdä töitä ihan HE****IN paljon. Jostain kumman syystä sähköpostisuodattimet eivät toimi tai sitten roskapostinlähettäjät keksii niitä kieroreittejä yms.

Mutta kaikesta huolimatta tuntuu hyvältä olla täällä sivistyksen parissa, niin saa ainakin paremmin tietää mitä, missä ja milloin tapahtuu. En ole enää pelkän puhelimen, television ja lehtien varassa. Keskellä ei mitään tuli luettua, mutta kaikkea muuta kuin oppikirjoja.

Kun tämä runosuoni ei oikein tahdo sykkiä, niin ei se auta kuin lähteä kotia kohtia ja alkaa miettimään, että mistä saisi poweria tekemiseen.