Oli ehtoo. Pariskunta makasi sänkyssä. Vaimo sammutti valon ja käpertyi täkin alle nukkumaan, mies pani yölampun päälle ja alkoi lukemaan kirjaa.
Lukiessaan hän välillä kurkotteli vaimon puolelle ja hipelöi tämän mirriä!
Mies teki tätä muutamia kertoja, mutta vaan pienen hetken kerrallaan. Sitten hän aina lopetti ja jatkoi kirjan lukemista. No, vaimo tietenkin alkoi vähitellen kiihottu tästä ja arveli, että mies niinkuin varmaan haluaa jotain.
Vaimo nousi ylös sänkystä ja alkoi riisumaan yöpaitaa hitaasti pois päältä.
"Miksi sää otat yöpaitas pois?" kysy mies ihmeisään.
"No, kun sää koskettelit mua" vaimo sanoi, "ja mää meinasin, että se on niinkuin esileikkiä."
"Höh, ei se mittään esileikkiä ollut" mies tokasee.
"No, mitä sää sitten oikein kuvittelit tekeväs?" kysy vaimo hiukan närkästyneenä. Mies vastasi:
"Mää vaan kostutin sormiain kääntäkseni kirjan sivuja."

* * * * * * * * * *

Kaupparatsu suuntasi erääseen taloon kaupoille, ja ihmetteli suunnattomasti talonväen touhuja. Emäntä heilutteli tissejään miehen edessä pihaportailla ja isäntä istui potalla ja söi marjoja.
Aikansa touhua katteltuaan, kaupparatsu päätti häipyä vähin äänin, kun kumpikaan ei tuntunut häneen millään lailla kiinnittävän huomiota ja vettäkin satoi ja meni naapuriin sanoen "Tierättekö että teidän naapurinne ovat aivan hulluja? Nainen heiluttaa tissejään ja mies istuu potalla syöden marjoja?"

Johon naapuri tokaasi;"ei ne mitää hulluja oo vaan kuuro ja mykkä pariskunta,emäntä siä taas patistaa äijäänsä kauppaan maitoa ostamaan, johon mies tuumaa tällä hetkellä: "paskanmarjat,siäl sataa vettä."

* * * * * * * * * *

Kolme miestä jutteli oluttuopposen ääressä vaimojensa älyn köyhyydestä...
Ensimmäinen kertoi:
"Meidän vaimo ei ajattele kaikkea ihan loppuun asti..se osti alennusmyynnistä 3 kiloa jauhenlihaa ja me ollaan molemmat vegetaristeja!! Halpaa kun oli niin piti ostaa..."
Miehet naureskelivat ja puistelivat päitään...

Toinen innostui kertomaan omasta vaimostaan:
"No tuo nyt oli vasta pieni menoerä. Meidän vaimo osti meille auton kun ajatteli, että sitä tarvitaan. No tarvittinhan sitä mutta ku kummallakaan ei ole ajokorttia"
Naurunremakasta ei meinannu tulla loppua, naislogiikkaa ihmeteltiin.

Kolmas mies ei malttanut pitää hänkään suutaan kiinni, niin maukas tarina oli huulilla.
"No jätkät,ette arvaa mitä meidän muija teki tänään"
No kerro, kerro huuteli kaverit....

"No,se lähti tänään laivalle...viikonloppuristeilylle ja osti paketin kondomeja mukaan vaikka eihän... sillä edes ole munaa!"