Vaikka eilen meni melko myöhään tissutellessa ja kuunnellessa radiota, niin nyt tuntuu hyvältä. Olka- ja vathalihakset ovat hieman jäykkänä, mutta sehän ei ole eilisen jälkeen mikään ihme. Etenkin kunkannoin tuon "käsilaukun" (lue: matkalaukun) majapaikan kolmanteen kerrokseen. Ei se nyt kovinkaan painava ole, mutta olkalihas ja hauis tuntui tänä aamuna vähän kankeilta. Jostain syystä sitten olen jännittänyt vatsalihaksia, kun niitäkin aristaa.

Mietin melko pitkään, että mihin sitä menis tällä kertaa syömään, kun ei koko päivää jaksa olla liikenteessä syömättä. Ensin meinasin mennä syömään roskaruokaa, mutta sitten Ylioppilastalon kohdalla sain idiksen, että menen syömään  Unicafeseen. Se sitten ihan aikuisten oikeesti kannatti. Mietin pitkään, että ottaisinko smetanassa haudutetut silakat vai porsaan ulkofilepihvin. Otin sitten tuon jälkimmäisen. Sitten kun vielä otin siihen riisiä, perunoita, salaattia ja leipää, niin olen ollut ihan tyrmässä tähän asti. Koko annos maksoi huikeat 3,4€. Nyt taas voisi vähän syödä jotain suolasta, kun olen juonut Old Hatissä pari olutta ja Fizzin Cooler Strawberry-Vanillaa. Ainakin tuon esitteen mukaan toi sidukka on raikkaan heldelmäinen. Kyllä sen helmäisyys tulee esanssipurkista ja minun mielestä siinä ei ole laisinkaan raikkautta. Kauhean makea se ainakin on. mutta tuleepahan juotua, kun S-Etukortilla sen litrahinta on edullisinta.  opiskelijan on ostettava sitä mikä on edullisinta. Niin, että kaljakaupassahan olisi halvinta, mutta sitä en nyt ihan tässä tapauksessa tarkoita. Täällä Old hatissa pääsee omalla kannettavalla tietokoneella nettiin ja sitten vessa on käytössä. Tässä samalla, kun on tullut lipitettyä olutta, niin on tullut hoidettua muutama tarpeellinen asia netissä ja tietysti samalla tullut viihdytettyä itseäni juorulehdillä ja kaikilla muillakin vähemmän tarpeellisilla asioilla.

Tuossa jokunen aika sitten ohi käveli eräs Murikka-opiston opettaja. Hän ei ollut tuntea minua, mutta sitten kun aloin huutelemaan nimeltä, niin sitten hän vasta huomasi minut. En kerinnyt kysymään, että mitä varten hän täällä stadissa on, mutta juuri sillä hetkellä hän etsiskeli ruokapaikkaa. Hän pyysi minua mukaansa, mutta just sillä hetkellä en olisi voinut lähteä, kun olin imuttamassa netistä paria ohjelmaa koneelleni. On ainakin jotakin katsottavaa sitten yöjunassa. Mutta oli kyllä iloinen jälleennäkeminen.

Tässä olisi vielä 2.5 tuntia aikaa ennekuin juna lähtee takaisn pohjoiseen. Alkaa jo pikkuhiljaa puuduttamaan tämä netissä oleminen. mihinkään chattikeskustelut eivät innosta ja kukaan kavereista ei ole tähän aikaa päivästä vielä mesessä. Joten täytyy jotenkin yrittää tappaa tätä luppoaikaa. Ehkä tässä saa aikansa kulumaan, kun yliopiston fuksiaisten yksi rasteista on täällä Old Hatissä. en vielä tiedä mitä he joutuvat tällä rastilla tekemään, mutta ainakin runo täytyy kirjoittaa sekä syödä banaani. Täytyy kait kirjoittaa asiasta lisää, jos vain jotain raportoitavaa ilmaantuu. 

Tästä pienstä turhautumisesta huolimatta tänään on ollut erittäin onnellinne ja hyvä päivä!